COLÒNIES EN ANGLÈS

Presentació


Les Colònies amb Anglès són un autèntic Activity Camp anglès, dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys (nascuts del 2006 al 2011) que es duu a terme durant el mes de juliol.
Es presenta una activitat d'educació en el lleure que té com a finalitat principal oferir als nens i a les nenes un programa educatiu, lúdic, esportiu i d'aventura en anglès i en plena natura. Partim d'una proposta educativa basada en la immersió lingüística en anglès dirigida per professors nadiues provinents del Saint George’s School. Els monitors/es i els professors/es es comuniquen amb els participants sempre en anglès. Les activitats, les propostes educatives, esportives i el camp d'aventura es dirigeixen usant l'anglès com a llengua vehicular, el que ofereix als participants l'experiència de viure immersos en aquest idioma durant la seva estada.

Objectius


Els objectius generals de les Colònies en Anglès són:

Activitats


Les activitats que es desenvolupen són variades i, totes elles, orientades a l'aprenentatge de la llengua anglesa com a llengua vehicular, plantejades a partir dels objectius específics que sorgeixen segons els grups d'edat i nivell de coneixement de l'idioma de cada participant.
Es realitzen activitats al matí, tarda i nit, a més de gaudir de moments de descans en els que els participants poden usar lliurement les instal·lacions de la casa, sota la supervisió d'un responsable.

Les principals activitats que es duen a terme es poden englobar en son:

Menjar


Els nostres menús estan confeccionats sota l'assessorament i supervisió d'un dietista, i elaborats a la nostra cuina, el que permet la possibilitat d'adaptar-nos a qualsevol tipus de dieta. Si algun participant té intolerància o al·lèrgia a algun aliment, és necessari que ens ho comuniqui amb un mes d'antelació abans de l'inici de l'activitat i adaptarem el menú a les seves necessitats.

Contacte


Pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari següent
o si ho desitja, trucant al 972480207 o 638836007.

També podreu sol·licitar dia i hora de visita a Mas Llop.
Horari de trucades (09:00h a 18:00h)

Mas Llop

Veïnat de les Mateues s/n,

17455 Caldes de Malavella, Girona

972480207 - 638836007

RESPONSABLE TRATAMIENTO: MAS LLOP
DPD: PYMELEGAL, S.L.
FINALIDAD: Atender la solicitud del usuario.
LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.
CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.
DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del
consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓN ADICIONAL: aviso legal y política de privacidad

Vols treballar amb nosaltres?


Des de Mas Llop volem agrair-te el teu interès per treballar amb nosaltres. Per donar-te d’alta com a candidat/a, agrairíem que ens enviïs el teu CV a l’adreça e-mail següent: info@masllop.es

Mas Llop Activity Camp

Casa de colònies Mas Llop
Veïnat de les Mateues s/n 17455
Caldes de Malavella (Girona)
info@masllop.es
Tel. 972480207 - 638836007
icon instagram

Mas Llop · Tots els drets reservats · Avís Legal · Disseny by Softwaregirona.com