Colònies Escolars

Presentació


Mas Llop Activity Camp duu a terme colònies escolars per a alumnes d' Educació Infantil, Primària (CI, CM i CS) i ESO, en estades de 2 a 5 dies, en règim de pensió completa i activitats diverses amb monitors titulats. S'ofereixen unes instal·lacions i unes activitats d'educació en el lleure amb l'objectiu general de presentar una proposta educativa, lúdica i esportiva en plena natura. Totes les activitats que es proposen es poden realitzar en llengua anglesa, catalana o castellana.

Temes i propostes


Colònies Escolars

Jocs Olímpics: Utilitzant les olimpíades com a fil conductor, es realitzaran activitats educatives, estimulatives, esportives, psicomotrius i lúdiques

La Pirata Renata: Ens endinsarem en el món dels pirates per ajudar a la Pirata Renata a recuperar el seu vaixell i poder tornar a navegar tot plantejant un conjunt d'activitats per garantir situacions d'aprenentatge i posar en pràctica la seva destresa, habilitat i enginy.

La història del follet i de l'arc de Sant Martí: A través d'una llegenda ens contextualitzarem en un conjunt d'activitats lúdico-educatives pensades i programades per a treballar valors tan bàsics com el companyerisme, el treball en grup i l'honestedat. Farem ús de la nostra imaginació i, a través de material audiovisual coneixerem el món màgic del follet i l'Arc de Sant Martí.

Jocs Olímpics: Es plantejaran activitats educatives, esportives, lúdiques i psicomotrius adequades a l’edat. Treballarem l’esforç i també la importància de la cooperació.

Cavallers i princeses: A partir de les llegendes més emblemàtiques, ens convertirem en cavallers i princeses per seguir el nostre camí i viure grans aventures.

El circ: Ens endinsarem al meravellós món dels pallassos, mags, malabaristes, mims, equilibristes i ballarines. Treballarem els diferents aspectes de la psicomotricitat fina i gruixuda, la coordinació motora i les diferents habilitats i destreses bàsiques per convertir-nos en uns autèntics personatges del circ.

Jocs Olímpics: Gaudirem de l’esport introduint i practicant diferents esports i jocs individuals i d’equips.

Natura: Descobrirem l’entorn natural del bosc mediterrani observant-lo, experimentant i recollint mostres, sempre utilitzant com a llengua vehicular l’anglès.

Esports d'aventura: Wolfy i el regne de les olors: Plantegem unes colònies en què els esports d’aventura seran el fil conductor. Els participants practicaran tirolina, circuit de quads elèctrics, jocs d’orientació.

El circ: Ens endinsarem al meravellós món dels pallassos, mags, malabaristes, mims, equilibristes i ballarines. Treballarem els diferents aspectes de la psicomotricitat fina i gruixuda, la coordinació motora i les diferents habilitats i destreses bàsiques per convertir-nos en uns autèntics personatges del circ.

1,2,3,4 Terra!: Aproximarem als alumnes al contacte i a la coneixença dels principals elements de la natura (foc, aire, aigua i terra) a on el valor per la convivència i el respecte pel medi ambient serà essencial. Haurem d’aportar el nostre petit granet de sorra i ajudar així al personatge que ens presentaran: la Mare Natura.

Jocs Olímpics: Es tracta d’una proposta educativa, esportiva i lúdica en plena natura. Es plantejaran diferents activitats en les quals es combinarà la pràctica esportiva en grups i individualment amb activitats lúdiques.

El món dels còmics: Coneixerem diferents personatges representatius de les tires còmiques i amb ells viurem múltiples aventures i experiències esportives, lúdiques, teatrals i musicals.

Natura: Treballarem diferents aspectes i components del bosc mediterrani a partir de recorreguts guiats i jocs relacionats amb l’entorn.

Esports d'aventura: Les aventures de Wolfy Jones: En les instal•lacions de la casa farem tirolina, circuit de quads elèctrics, jocs d’orientació i rocòdrom, i a partir d’aquestes activitats treballarem valors com el companyerisme i l’esforç

Tria la teva pròpia aventura: Els nens i nenes crearan una història pròpia a través d’una App utilitzant la tablet. Podran escollir el títol, el context, els personatges i les accions que aquests emprenen sempre i quan superin amb èxit activitats que posaran a prova diferents talents i destreses.

Inside Out: Es plantegen unes colònies en relació a la intel.ligència emocional utilitzant els personatges de la pel.lícula Inside Out de Pixar. Les activitats aniran relacionades amb de les emocions bàsiques: alegria, tristesa, por, fàstic, ira i sorpresa.

Crea la teva pròpia orquestra: Imaginant que som els músics d'una orquestra es fomenta la cohesió de grup, tot fent diferents activitats d'aventura i esportives.

Jocs Olímpics: Proposem unes colònies on el centre d’interès són els Jocs Olímpics en les quals jugarem i practicarem diferents esports (futbol, basquet, tenis, pàdel, voleibol, ping-pong, natació, waterpolo i atletisme).

Escrivim el nostre propi diari!: Treballarem els valors del compromís i la responsabilitat creant el nostre propi diari. Combinarem activitats lúdiques, esportives i teatrals per a acabar elaborant un Newspaper increïble!

Creació del nostre poble: Es proposa el repte de construir un poble complert: nom propi, serveis, diferents sectors econòmics i de producció... a través, del joc, les proves, gimcanes, estratègies i decisions de grup. Hauran d'escollir i especificar els diferents elements que caracteritzaran i conformaran el seu poble per tal que sigui un lloc habitable, segur i amb el màxim nombre de facilitats i comoditats.

Esports d'aventura: Els buscadores de l'arca perduda: Es plantejaran activitats com: tirolina, circuit de quads elèctric, jocs d’orientació i rocòdrom, a partir de les quals practicarem esport, farem jocs d’estratègia i de cooperació en grup.

El cinema: Viurem en primera persona l'experiència de crear, editar i publicar una pel·lícula. Farem ús de la nostra creativitat o imaginació a l'hora d'escriure el guió i ens posarem en la pell de varis personatges per a gravar escenes de diferents gèneres cinematogràfics. També adquirirem les nocions bàsiques dels diferents conceptes i aspectes per a fer que la nostra pel·lícula sigui a més a més d'una experiència inoblidable un treball en equip que doni fruit a una pel·lícula amb l'èxit assegurat.

Treballs de síntesi

Jocs Olímpics: Plantegem les colònies a partir de tres eixos: la pràctica multiesportiva (futbol, basquet, tenis, pàdel, voleibol, ping-pong, natació, waterpolo i atletisme), el treball en equips i els valors propis dels Jocs Olímpics.

Creació d’una empresa: En grups reduïts crearem la nostra pròpia empresa. Utilitzarem diferents tècniques per a treballar plegats en un projecte emprenedor aplicant valors com el compromís i l’honestedat.

El cinema: Viurem en primera persona l'experiència de crear, editar i publicar una pel·lícula. Farem ús de la nostra creativitat o imaginació a l'hora d'escriure el guió i ens posarem en la pell de varis personatges per a gravar escenes de diferents gèneres cinematogràfics. També adquirirem les nocions bàsiques dels diferents conceptes i aspectes per a fer que la nostra pel·lícula sigui a més a més d'una experiència inoblidable un treball en equip que doni fruit a una pel·lícula amb l'èxit assegurat.

La fotografia: Es plantegen una sèrie de situacions que implicaran desenvolupar diferents tècniques, aplicacions i tasques relacionades amb la fotografia d'una manera lúdica i formativa.

Esports d'Aventura: Posarem en pràctica les nostres habilitats per a sobrepassar obstacles, l'equilibri per a traspassar ponts i la valentia per a deixar-nos portar per a la tirolina alhora que gaudirem d'activitats en plena natura com senderisme, piragüisme o conducció en un circuit de quads.

Tecnologia, robòtica i programació: Proposem diferents reptes tecnològics, de robòtica, programació i de pensament computacional. Utilitzem recursos tals com: Little Bits, Lego Mindstorm, Lego WeDo, Scratch, etc. per afavorir la resolució estratègica, el treball en equip i la creativitat.

Menjar


Els nostres menús estan confeccionats sota l'assessorament i supervisió d'un dietista, i elaborats a la nostra cuina, el que permet la possibilitat d'adaptar-nos a qualsevol tipus de dieta.

Contacte


Pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari següent
o si ho desitja, trucant al 972480207 o 638836007.

També podreu sol·licitar dia i hora de visita a Mas Llop.
Horari de trucades (09:00h a 18:00h)

Mas Llop

Veïnat de les Mateues s/n,

17455 Caldes de Malavella, Girona

972480207 - 638836007

RESPONSABLE TRATAMIENTO: MAS LLOP
DPD: PYMELEGAL, S.L.
FINALIDAD: Atender la solicitud del usuario.
LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.
CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.
DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del
consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓN ADICIONAL: aviso legal y política de privacidad

Vols treballar amb nosaltres?


Des de Mas Llop volem agrair-te el teu interès per treballar amb nosaltres. Per donar-te d’alta com a candidat/a, agrairíem que ens enviïs el teu CV a l’adreça e-mail següent: info@masllop.es

Mas Llop Activity Camp

Casa de colònies Mas Llop
Veïnat de les Mateues s/n 17455
Caldes de Malavella (Girona)
info@masllop.es
Tel. 972480207 - 638836007
icon instagram

Mas Llop · Tots els drets reservats · Avís Legal · Disseny by Softwaregirona.com